REUNIÓ DE DELEGATS

Hola a tots i a totes!

Ahir dematí vàrem realitzar la reunió de delegats del 1r trimestre. 
S'havia decidit que cada grup classe analitzaria l'entrada i sortida relaxada que s'ha posat en funcionament enguany (entrar, baixar, pujar i sortir amb música i sense fer fila).
Per poder realitzar aquesta reunió s'ha hagut de fer una feina prèvia a tutoria: elecció de delegats i reflexió individual i grupal sobre diferents aspectes (m'agrada entrar i sortir de manera relaxada perquè...; el que faig bé és...; el que puc millorar és...; propostes de millora). 
A la reunió de delegats hi vàrem assistir les delegades d'educació infantil (Savina i Irene), de 1r i 2n (Leo i Lluvia), de 3r (Tosca), de 4t i 5è (Enric) i de 6è (Tani) i jo mateixa com a directora.
Durant la reunió cada delegat va anar exposant el que havien estat parlant a classe sobre cada un dels aspectes a analitzar i que havien recollit en un document.
Va ser una reunió molt profitosa on, en un clima de respecte i confiança, petits i grans varen poder explicar la seva opinió com a representants dels seus companys.
Amb totes les aportacions recollides es farà un document perquè els delegats el puguin presentar a la classe. 
Com a alumnes, a nivell de tutoria, es treballarà en millorar aquells aspectes que ells mateixos han detectat que poden fer millor i, a nivell de claustre, estudiarem les propostes de millora que sorgiren i els donarem una resposta.

Preparats a la sala de professors per a començar la reunió de delegats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER