SORTIDA PER COSTITX

Hola famílies!

Ja fa temps que ens rondava pel cap organitzar qualque sortida pel terme de Costitx ja que cada vegada que n'hem feta qualcuna els infants han passat molt de gust i les famílies així ens ho han comunicat. A més, consideram que tenen un gran valor educatiu.
L'objectiu que ens proposàvem era gaudir d'una activitat tan saludable i recomanada com és caminar així com també conéixer un poc més la localitat on viuen els nins i nines de l'escola.
El problema principal per poder-ho dur a terme és que no hi ha cap mestre que sigui costitxer, encara que qualcuns fa tant d'anys que hi feim feina que ja mos hi sentin una mica costitxers.
Així que enguany vàrem decidir demanar la col·laboració a n'Huguette, mare de na Inès de 4t,  per tal d'ajudar-nos a organitzar alguna ruta. A aquesta iniciativa s'hi va afegir en Tomeu, pare de n'Estrella de 5è.
Avui ha estat el dia de la sortida. Hem tengut un dia esplèndit, un dia que convidava a passejar. La ruta elegida per començar aquest projecte ha estat la del camí de sa Garriga-Castell d'Amós.
Hem realitzat aquesta ruta dues vegades. Primer hem partit amb els nins i nines del 1r cicle (1r, 2n i 3r) i, després del pati amb els de 2n cicle (4t, 5è i 6è).
Durant la caminada n'Huguette i en Tomeu s'han anat aturant a diferents indrets per fer alguna explicació: les creus del terme municipal, el puig més alt de Costitx, la possessió i el pou de Son Amòs, etc. També ens hem aturat a saludar na Princesa, la somereta de na Maria Antònia de 2n.
Al segon torn també ens han acompanyat n'Antònia, mare de n'Estrella i na Lluïsa, mare de na Paula Bibiloni. Aquesta vegada  hem modificat un poc la ruta i a la tornada hem passat per ca na Rita que ha aprofitat per anar a saludar la mare i ha tornat amb en Coco, el seu ca, que ha acabat la volta amb nosaltres. Bé, la mare de na Rita s'ha afegit al grup ja que se feia hora d'anar a l'escola a cercar na Greta i na Rita, així que s'ha fet càrrec del ca. 😜
Ha estat una bona experiència pels nins, per les mestres i pels pares que ens han acompanyat.
S'han complert els objectius que ens havíem plantejat.
Volem agrair a n'Antònia i a na Lluïsa que ens hagin acompanyat i especialment a en Tomeu i N'Huguette que, a més d'acompanyar-mos, ens han organitzat la sortida.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER